Skip to content

Ingredi├źnten

 • 1L Choco Lovely Original of Choco Lovely Wit
5 min
1 porties
Eenvoudig

Het klinkt zo makkelijk, chocolademelk opwarmen. Tot dat je het moet doen, jij mega veel zin hebt in warme chocolademelk en dus geen geduld hebt. Als je het te snel wilt doen gaat de chocolademelk aanbranden en krijgt het een bittere smaak. Moet je weer opnieuw naar de supermarkt voor een pak Choco Lovely. In dat geval, kijk even hier waar Choco Lovely verkrijgbaar is. Je wilt dit natuurlijk wel voorkomen, dus daarom gaan wij je helpen! Het kan op twee manieren, met een steelpannetje of magnetron. Het is beide geen hogere wiskunde, gelukkig maar!

Bereidingswijze

Steelpannetje:

 1. Doe de Choco Lovely in het steelpannetje en zet het op een middelhoog vuurtje. Blijf constant roeren tot dat de chocolademelk begint te koken. Haal het steelpannetje van het vuur en giet de Choco Lovely in een mok.
 2. Slagroom erbij of een lekkere topping? Bekijk dit recept even!
 3. Geniet ervan!

Chocolademelk opwarmen in een pannetje

Magnetron:

 1. Doe de Choco Lovely in een kannetje en zet de magnetron op 900 Watt voor anderhalve minuut.
 2. Hoor je ping? Dan is die klaar! Hoor je geen ping? Moet je even de stekker in het stopcontact doen.
 3. Giet de Choco Lovely in een mok. Slagroom erbij of een lekkere topping? Bekijk dit recept even!
 4. Geniet ervan!

Chocolademelk opgewarmd met slagroom

 

Verdere benodigdheden voor chocolademelk opwarmen:

 • Steelpannetje of magnetron
 • Kannetje
 • Mok

 

Meer inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina!

Choco Lovely, de eerste chocolademelk met zowel Nederlandse biologische melk als Fairtrade cacao en suiker! Deze chocolademelk is ontstaan uit een combinatie van passie voor Nederlandse melk en ons steentje willen bijdragen aan een eerlijke keten. Globemilk is ontstaan uit de gedachte dat Nederlandse kwaliteitsmelk voor iedereen beschikbaar moet zijn en heel de keten hiervan profijt moet hebben. Door de Nederlandse biologische melk en Fairtrade cacao en suiker voldoet Choco Lovely 100% aan deze gedachtegang. Choco Lovely draagt haar steentje bij aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in onze keten!

Choco Lovely is ook nog een erg lekker. Via verschillende sensorische onderzoeken is de perfecte chocolademelk smaak achterhaald en op basis daarvan is Choco Lovely ontwikkeld. Het resultaat? Twee versies die superieur zijn op smaak. Original is een volle, romige chocolademelk met de echte authentieke chocolademelksmaak en Witte Chocolade is een volle, romige chocolademelk met de pure smaak van witte chocolade.

Choco Lovely is verkrijgbaar in de smaken Original en Witte Chocolade bij verschillende supermarkten zoals PLUS.

 

 

chocomel met slagroom chocomel met slagroom chocolademelk met slagroom chocolademelk met slagroom chocolademelk tony chocolonely chocolademelk tony chocolonely witte chocolademelk witte chocolademelk chocomelk chocomelk