Skip to content

Ingrediënten

 • 1L Choco Lovely Wit
 • 80ML Baileys Original
 • 4 kaneelstokjes
 • Kaneelpoeder
5 min
4 porties
Eenvoudig

Chocolademelk met Baileys, een veel betere combinatie bestaat eigenlijk niet. Jawel trouwens! Choco Lovely Wit met Baileys 😉 Heel simpel, maar oh zo lekker! Ondanks dat het een simpel recept is, gaan we natuurlijk het glas wel mooi opmaken, het is immers een traktatie! Wist je dat Baileys nog veel meer varianten heeft naast de Original? Bijvoorbeeld Baileys Chocolat Luxe of Baileys Salted Caramel. Past ook perfect bij Choco Lovely Wit of Original!

Bereidingswijze

 1. Strooi wat kaneelpoeder op een bordje. Maak de randen van de glazen een beetje nat en doop de glazen in de kaneelpoeder. Dit doe je tot dat er een mooie laag kaneelpoeder aan de rand van de glazen blijft plakken.
 2. Schenk in ieder glas 20ML Baileys.
 3. Vul de glazen met Choco Lovely Wit.
 4. Strooi een snufje kaneel in het glas.
 5. Doe een kaneelstokje in ieder glas en serveer!

Variatietips voor chocolademelk met Baileys:

 • Vervang Baileys Original voor een andere Baileys variant.
 • Gebruik cacao in plaats van kaneel.

Verdere benodigdheden:

 • 4 glazen
 • bordje

Meer inspiratie? Bekijk onze inspiratiepagina!

Choco Lovely, de eerste chocolademelk met zowel Nederlandse biologische melk als Fairtrade cacao en suiker! Deze chocolademelk is ontstaan uit een combinatie van passie voor Nederlandse melk en ons steentje willen bijdragen aan een eerlijke keten. Globemilk is ontstaan uit de gedachte dat Nederlandse kwaliteitsmelk voor iedereen beschikbaar moet zijn en heel de keten hiervan profijt moet hebben. Door de Nederlandse biologische melk en Fairtrade cacao en suiker voldoet Choco Lovely 100% aan deze gedachtegang. Choco Lovely draagt haar steentje bij aan het verbeteren van leef- en werkomstandigheden in onze keten!

Choco Lovely is ook nog een erg lekker. Via verschillende sensorische onderzoeken is de perfecte chocolademelk smaak achterhaald en op basis daarvan is Choco Lovely ontwikkeld. Het resultaat? Twee versies die superieur zijn op smaak. Original is een volle, romige chocolademelk met de echte authentieke chocolademelksmaak en Witte Chocolade is een volle, romige chocolademelk met de pure smaak van witte chocolade.

Choco Lovely is verkrijgbaar in de smaken Original en Witte Chocolade bij verschillende supermarkten zoals PLUS.

chocomel met slagroom chocomel met slagroom chocolademelk met slagroom chocolademelk met slagroom chocolademelk tony chocolonely chocolademelk tony chocolonely witte chocolademelk witte chocolademelk chocomelk chocomelk